ich-zapfe

Glas, Farvede vandglas - Elements, sæt med 6, tofarvet sort-bronze, 456 ml


Varenummer NEW-8815

Producent: ich-zapfe

Indhold af varebundt:
Vejledende pris DKK 322.43
DKK 253.28 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Glas, Farvede vandglas - Elements, sæt med 6, tofarvet sort-bronze, 456 ml

Giv dine gæster en unik madExperience med Elements-sættet med 6 farverige drikkeglas i sort og bronze. Disse imponerende glas vil gøre enhver spisebegivenhed til en uforglemmelig lejlighed med deres umiskendelige tofarvede design. Her er grunden til, at Elements farvede drikkeglas er et absolut must-have til catering- og barvirksomheder:

1. Sofistikeret design til at skabe en unik stemning

Det tofarvede design i sort og bronze vil helt sikkert imponere dine gæster og give enhver madExperience et ekstra strejf af elegance. Den sofistikerede finish vil tilføje en unik stemning til din catering eller bar, der helt sikkert vil glæde dine gæster.

2. Forbrugsvarer af høj kvalitet for en lang levetid

Disse farverige Elements drikkeglas i sort og bronze er lavet af glas af høj kvalitet, hvilket gør dem ekstremt stærke og holdbare. De kan modstå hård og regelmæssig brug i restauranter og barer uden let at gå i stykker. Din investering i disse briller vil helt sikkert holde i lang tid og give dig stor holdbarhed og funktionalitet.

3. Maksimal kapacitet for mere sjov og alsidighed

Elements farverige drikkeglas har en massiv kapacitet på 16 ounce, hvilket gør dem til det perfekte valg til en række forskellige drinks. Uanset om det er cocktails eller long drinks, vil dine kunder helt sikkert nyde disse generøse glas, designet til at give en fornøjelig drikkeExperience. Derudover gør deres optimale form og praktiske størrelse dem lette at manøvrere for kunder i alle aldre.

4. Økonomisk sæt med 6 glas til at opfylde alle behov

Dette sæt Elements-farvede glas i sort og bronze er den ideelle økonomiske løsning til at opfylde din bar eller restaurants behov for drikkeglas. Med 6 glas pr. sæt kan du nemt opfylde dine kunders krav uden at bekymre dig om en konstant forsyning af briller.

5. Sikker produktion for fuldstændig ro i sindet

Vores Elements farvede drikkeglas i sort og bronze er fremstillet efter de højeste produktionsstandarder for at sikre maksimal sikkerhed for dine kunder. De er fødevaresikre og opfylder industristandarder for sikker brug i barer og restauranter.

6. Nem vedligeholdelse for stressfri brug

Disse farverige Elements-drikkeglas i sort og bronze er nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket giver mulighed for stressfri brug i cateringvirksomheder. De kan nemt vaskes i hånden eller i opvaskemaskinen uden at miste deres glans eller kvalitet.

7. Perfekt valg til særlige begivenheder

Disse elegante briller er det perfekte valg til særlige begivenheder som bryllupper, fødselsdagsfester, brude receptioner og andre. Den unikke farvekombination vil tilføje et ekstra strejf af sofistikering og elegance til alle slags vigtige festlige lejligheder.

8. Perfekt gave til drinkelskere

Hvis du leder efter en speciel gave til en ven eller en elsket, der elsker drinks, er disse farverige Elements-drikkeglas et fantastisk valg. De er perfekte til elskere af cocktails og drinks af enhver art, og deres sofistikerede æstetik vil helt sikkert imponere dem.

9. Fås i flere farvekombinationer for større variation

Elements drikkeglas fås ikke kun i sort og bronze, de fås også i andre farvekombinationer for endnu større variation. Du kan nemt skabe dit eget farverige sortiment, der passer til dine kunders smag og for at tilføje et ekstra strejf af elegance til din cateringvirksomhed.

10. Bedste værdi på markedet for mindre

Vi er stolte af at tilbyde den bedste værdi på markedet for disse farverige Elements-drikkeglas i sort og bronze. Du finder ikke linser af sammenlignelig kvalitet til en lavere pris, hvilket betyder, at dit køb helt sikkert vil betale sig i det lange løb.

  • Kassens indhold: 6 drikkeglas
  • Design: tofarvet sort-bronze
  • Maksimal kapacitet: 456 ml
  • Mål: Højde: 120 mm, diameter: 85 mm
  • Materiale: Glas

Vare-ID 454506
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 1320 g
Nettovaegt 1320 g
Dimensioner 85×85×120mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: